Over Flexxolutions

 

Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen  Technische textieloplossingen Afbeelding invoegen
 Het beste product  Afbeelding invoegen
 Passie voor innovatie 
 
Flexxolutions heeft een jarenlange ervaring in het innovatief ontwerpen van producten en het klantspecifiek engineeren, produceren en monteren van afdek- en opslagsystemen voor gassen, vloeistoffen en vaste stoffen gemaakt van technisch textiel.
 
Producten gemaakt van technisch textiel worden in vele verschillende markten toegepast. Wij bieden de agrarische industrie oplossingen in de vorm van  afdek- en opslagsystemen. Daarnaast zijn onze desinfectiematten van grote waarde in de voedingsmiddelenindustrie, de kassenteelt en in ziekenhuizen. Maar ook zijn we maatschappelijk betrokken. We hebben een WASH-programma opgezet voor drinkwater-, sanitatie- en hygiëneoplossingen in vluchtelingenkampen. 
 
Wij willen het beste product leveren aan de klant. Wij geloven dat de kwaliteit van het product optimaal gewaarborgd blijft door de totale bedrijfsketen in eigen beheer te houden. Het begint al bij de inkoop van de juiste, kwalitatieve materialen. Onze kwaliteitsafdeling zorgt er vervolgens voor dat alleen de beste materialen gebruikt worden in onze producten en onze engineers ontwerpen de producten voor uw systeem in hoogwaardige 3D programma's als SolidWorks. Alle benodigde productie technieken op het gebied confectioneren (CADCAM-CNC snijden) en lassen (thermisch en hoogfrequent) hebben wij in huis. Tot slot komt een van onze eigen ervaren montageteams bij u op locatie monteren. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd leveren!
 
Wij hebben een passie voor innovatie! We zijn iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van onze huidige producten. Iedere dag denken we na hoe we innovatief kunnen bijdragen aan het oplossen van het opslag- of afdekprobleem van de klant. Naast het innoveren van producten, innoveren we ook onze productie en dienstverlening. Continu kijken we hoe er efficiënter geproduceerd kan worden, waardoor wij onze producten voor de beste prijs kunnen aanbieden!
 
 
We zijn door KIWA gecertificeerd voor de productie van textiele systemen (K73883) en daarnaast voldoen we aan de normen van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001.  
 
  

 

 Benieuwd wie dit voor u realiseert?  Wil jij hieraan bijdragen?